کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد
گزارش روحانی از جلسه سران قوا

تعطیلی الزامی بازارها و پاساژها و مراکز خرید تا 15 فروردین

رئیس جمهور به وزیر کشور ماموریت داد تا مراکز جمعیتی در استان‌های هدف مورد بررسی قرار گیرد و به جز مراکز ضروری از جمله مراکز توزیع دارو،‌مواد غذایی و سایر اقلام مورد نیاز و ضروری روزمره مردم، بقیه بازارها، پاساژها و مراکز تجاری که تراکم جمعیت ایجاد می شود را تا ۱۵ فروردین تعطیل کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 19
کد خبر: ۳۸۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛جلسه سران قوا با روسای برخی کمیته‌های اصلی ستاد ملی مقابله با کرونا امروز (پنجشنبه) برگزار شد.

 

حجت‌الاسلام روحانی رئیس جمهور در این جلسه با اشاره به گزارش وزیر راه و شهرسازی درباره روند کاهشی جابه‌جایی و سفرهای مردم، ضمن تشکر و قدردانی از همراهی مردم به خاطر عمل به توصیه‌های انجام شده گفت: امیدوارم مردم به طور جدی‌تر و بیشتر به این توصیه عمل کنند.

 

رئیس جمهور اضافه کرد: همانگونه که متولیان امور بهداشتی کشور گفته‌اند اگر این روند و همراهی مردم همچنان در آینده ادامه پیدا کند می‌توانیم امیدوار باشیم که سیر شیوع  این بیماری به مرحله نزولی شدن نزدیک شود.

 

روحانی همچنین با اشاره به مباحث مطرح شده درباره مراکز پرجمعیت و تجمعی در استان‌های مختلف به وزیر کشور ماموریت داد همراه با استانداران، مراکز جمعیتی در استان‌های هدف را مورد بررسی قرار داده و به جز مراکز ضروری از جمله مراکز توزیع دارو،‌مواد غذایی و سایر اقلام مورد نیاز و ضروری روزمره مردم، بقیه بازارها، پاساژها و مراکز تجاری که تراکم جمعیت ایجاد می شود را تا ۱۵ فروردین تعطیل کند. 

 

رئیس جمهور همچنین با تاکید بر رعایت توصیه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خطاب به این وزارتخانه تصریح کرد: وزارت بهداشت و درمان بایستی برای کلیه فعالیتهای مردم از جمله آن دسته از کسب و کارها و مراکز تولیدی که باید فعال باشند پروتکل‌های ویژه بهداشتی را تهیه و ابلاغ کند.

 

روحانی همچنین با اشاره به اقدامات انجام گرفته از طرف کمیته اقتصادی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصادی در دو بخش حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا و کمک معیشتی به خانواده‌های آسیب‌دیده انجام شده است . در خصوص کسب و کارهای آسیب دیده مهلت سه ماهه‌ای برای پرداخت اقساط بانکی، بیمه به تامین اجتماعی و مالیات و نیز توقف سه ماهه اقدامات تنبیهی سیستم بانکی در زمینه چک‌های برگشتی در نظر گرفته شده است. 

 

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همچنین مصوباتی برای حمایت و کمک به رسته‌های اقتصادی آسیب‌دیده برای برگشت به شرایط عادی در نظر گرفته شده است.

 

روحانی گفت: همچنین در خصوص  اعطای بسته‌های حمایتی برای اقشار و خانواده‌هایی که عمدتا به علت عدم برخورداری از حقوق ثابت یا شغل معین در فضای کسب و کار شب عید دچار آسیب شده‌اند، نیز تصمیمات خوبی اتخاذ شده است.

 

رئیس جمهور در ادامه ضرورت توجه به آموزش، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه مقابله با شیوع ویروس کرونا تصریح کرد: همه دستگاهها موظف هستند درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اقدامات انجام شده در خصوص مقابله با شیوع کرونا آموزش‌ها و اطلاع رسانی‌های لازم را انجام دهند.

 

در این جلسه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارش مبسوطی از آخرین وضعیت و شرایط کشور در خصوص مقابله با شیوع ویروس کرونا و تلاش شبانه روزی مراکز بهداشتی و درمانی در این راستا ارائه کرد.

 

وزیر کشور نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت استان‌های کشور و برنامه‌های اجرایی برای مقابله با شیوع این بیماری در سطح استان‌ها و نیز شرایط امنیتی کشور ارائه کرد.

 

در ادامه جلسه نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور نیز درباره مسائل اقتصادی و تبعات شیوع ویروس کرونا و آسیب ‌های وارده به کسب و کارها و مراکز تولیدی و همچنین تمهیدات اقتصادی که کمیته اقتصادی ستاد ملی مقابله با کرونا برای جبران آسیب‌ها طراحی کرده ، گزارشی ارائه نمود.

 

در این جلسه همچنین معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گزارشی درخصوص فعالیت مراکز پژوهشی و دانشگاه‌ها و نیز اقدامات متخصصین برای رفع نیازمندی‌های دارویی و بیمارستانی ارائه کرد.

 

وزیر راه و شهرسازی نیز در ادامه جلسه از روند کاهش حمل و نقل عمومی و جاده‌ای در کشور در آستانه سال نو با اجرای سیاست‌هایی که در این راستا در پیش گرفته شده است، گزارشی ارائه کرد و از همکاری خوب مردم در عمل به توصیه‌های انجام شده قدردانی نمود.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار